Premierul vine în Vama Veche, după o invitație primită pe Facebook

536
Premierul vine în Vama Veche, după o invitație primită pe Facebook - florincitu51620x1080-1619859954.jpg
Premierul Florin Cîţu anunţă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că în această vară va merge în Vama Veche. "Vă promit că ne vedem vara aceasta şi în Vamă. Vă mulţumesc că aţi ales să vă vaccinaţi. Doar aşa revenim la all-nighters", se arată în mesajul transmis de premier.

Florin Cîţu face trimitere la un reportaj de televiziune, în care a fost invitat de câţiva tineri să vină alături de ei, în Vama Veche. "Restricţiile sunt cum sunt, sunt ok, este o situaţie grea, înţelegem, le respectăm, doar că ar trebui mărit un pic termenul, că e cam nasol la 10, sincer. Domnul Cîţu a fost OK ca premier, dar vrem să ne distrăm şi noi, credem în virus, ne-am vaccinat. Domnul premier, vă aşteptăm la Vama Veche, ne-am făcut şi vaccinul, suntem vaccinaţi toţi", au spus vamaioţii, potrivit postului de televiziune ProTV.

Vama Veche și-a primit din nou turiștii de 1 Mai, dar cu reguli de pandemie, astfel că la ora 22.00 s-au închis toate terasele, iar tinerii s-au retras la locurile de cazare. La ora 5.00, când carantina s-a ridicat, unii dintre ei s-au întors pe plajă, pentru a vedea răsăritul.


Sursa: AgerpresComentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4933 secunde