Florin Cîțu, mesaj de Paște pentru români: „Este vital să menţinem rigorile necesare unui trai în siguranţă“

522
Florin Cîțu, mesaj de Paște pentru români: „Este vital să menţinem rigorile necesare unui trai în siguranţă“ - florincitu-1619881528.jpg
„Întâmpinăm Sfintele Paşti anul acesta cu încrederea că vom depăşi cu bine perioada dificilă pe care o traversăm şi vom reveni cât mai repede la normalitate“, afirmă premierul Florin Cîţu într-o postare pe Facebook.

"Eforturile individuale şi comune îşi arată zi de zi beneficiile pentru sănătatea noastră, viaţa socială şi economică. Renunţările noastre de până acum au dat şi dau în continuare roade. Iubirea faţă de aproapele nostru, manifestată ca solidaritate şi responsabilitate, a făcut ca personalul medical să reuşească să salveze vieţi şi să aline suferinţe, iar lucrătorii din domenii importante pentru cetăţeni să desfăşoare activitatea în condiţii de siguranţă şi să-şi îndeplinească misiunea mai departe, atunci când pandemia părea de neoprit", a scris Cîţu.

Prim-ministrul mulţumeşte "tuturor românilor care, de peste un an, dovedesc responsabilitate şi fac eforturi să se adapteze noilor realităţi" şi urează credincioşilor "sănătate, armonie", "în acest demers, care a fost uneori foarte greu, trebuie să fim împreună, pentru binele nostru comun. Depinde doar de noi să continuăm lupta pentru sănătate şi echilibru. Este vital să menţinem rigorile necesare unui trai în siguranţă şi să ne vaccinăm pentru a ne da şansa unul altuia la o viaţă cât mai aproape de normalitate. Am convingerea că, alături de cei dragi, vom găsi în continuare surse de motivaţie şi de perseverenţă pentru a trece cu bine acest exerciţiu de răbdare şi a dovedi că tradiţiile creştine şi măsurile de protecţie împotriva COVID-19 pot fi respectate în egală măsură. Credincioşilor care celebrează Sărbătorile de Paşti le doresc sănătate, armonie, iar speranţa să ne lumineze gândurile, în timp ce privim spre cel de lângă noi şi, împreună, spre viitor", se mai menţionează în mesaj.

Sursa: Agerpres

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5636 secunde