Bărbat care ar fi participat la jaful din locuinţa unui fost ofiţer SRI, prins pe Aeroportul Otopeni

205
Bărbat care ar fi participat la jaful din locuinţa unui fost ofiţer SRI, prins pe Aeroportul Otopeni - barbat-prins-otopeni-1707411603.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat în vârstă de 19 ani care ar fi participat la spargerea locuinţei unui fost ofiţer SRI situată în oraşul Voluntari, de unde ar fi furat, printre altele, un pistol şi cartuşele aferente, a fost reţinut pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.


Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au fost informaţi de către poliţiştii IGPF cu privire la faptul că la Punctul Poliţiei de Frontieră Aeroportul Bucureşti Otopeni a fost depistat un bărbat de 19 ani, urmărit la nivel naţional, care s-a deplasat cu o aeronavă pe ruta Bruxelles- Bucureşti.


"În acest context, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au pus în aplicare mandatul de arestare preventivă în lipsă, emis de către Judecătoria Buftea pe numele bărbatului de 19 ani, bănuit de comiterea faptei de furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în cauză fiind sesizată la data de 6 ianuarie, sustragerea unui pistol, a cartuşelor aferente şi a unor bijuterii, dintr-o locuinţă situată în oraşul Voluntari", se precizează în comunicatul remis Agerpres.


Pistolul şi cartuşele, furate din locuinţa unui fost ofiţer SRI, au găsite pe 30 ianuarie în Lacul Pantelimon, după o acţiune desfăşurată de Poliţie împreună cu scafandrii din cadrul ISUBIF.


La mijlocul lunii ianuarie, poliţiştii ilfoveni au dispus reţinerea şi a altor persoane ce ar avea legătură cu acest caz.


Pe data de 6 ianuarie, în jurul orei 19,47, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţa situată în oraşul Voluntari mai multe bijuterii, un pistol letal şi 24 de cartuşe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1264 secunde