Poliţiştii caută o persoană care a furat 10.000 de lei şi 200 de euro din seiful unei săli de jocuri, după ce a ameninţat-o pe vânzătoare

226
Poliţiştii caută o persoană care a furat 10.000 de lei şi 200 de euro din seiful unei săli de jocuri, după ce a ameninţat-o pe vânzătoare - yxnopwuxnte5nja1mtiyotbmndm1yjbl-1686213129.jpg
Poliţiştii maramureşeni caută o persoană care joi dimineaţă a ameninţat cu un cuţit pe angajata unei săli de jocuri din Vişeu de Sus şi care a furat din seiful unităţii 10.000 de lei şi 200 de euro. Vânzătoarea nu a putut da multe detalii despre atacator, întrucât acesta avea o glugă pe cap, potrivit news.ro.


„Astăzi, 08 iunie a.c., în jurul orei 05.00, poliţiştii din Vişeu de Sus, au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie de 35 de ani din oraş, cu privire la faptul că, în jurul orei 04.47, în timp ce îşi desfăşura activitatea in incinta unui local, ar fi fost ameninţată cu un cuţit de către o persoană necunoscută, care purta o glugă pe cap. Ulterior, persoana ar fi sustras din seiful societăţii 10.000 de lei şi 200 de euro”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş.

Reprezentanţi ai Poliţiei au declarat pentru News.ro că femeia care a reclamat nu a putut preciza dacă atacatorul este bărbat sau femeie, cel mai probabil fiind vorba despre un bărbat. Conform sursei citate, atacul a avut loc la o sală de jocuri.

Poliţiştii fac cercetări în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea faptei, în urma reclamaţiei fiind deschis un dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4571 secunde