Bărbat filmat în timp ce conducea maşina cu bebeluşul pe volan! Polițiștii au sesizat Protecţia Copilului

170
1
Bărbat filmat în timp ce conducea maşina cu bebeluşul pe volan! Polițiștii au sesizat Protecţia Copilului - untitled-1652249618.jpg
Bărbat filmat în timp ce conducea maşina cu bebeluşul pe volan. Un șofer a intrat în atenția polițiștilor după un gest iresponsabil prin care a pus în pericol viața copilului său de doar câteva luni. În timp ce conducea mașina, bărbatul a luat mâinile de pe volan și și-a ținut bebelușul în fața parbrizului, scrie stirileprotv.ro


Chiar în acel moment trecea peste un pod și a controlat direcția mașinii cu ajutorul genunchiului. Poliţiştii l-au chemat la audieri și vor sesiza Protecţia Copilului.


Bărbat filmat în timp ce conducea maşina cu bebeluşul pe volan. În imagini se vede cum bărbatul ţine bebeluşul în mâini şi îl apropie de volan. În tot acest timp controlează maşina cu genunchiul. Cineva filmează totul pe bancheta din spate. Posibil chiar mama, care a și postat videoclipul pe o rețea de socializare.


Se pare că bărbatul se afla pe un drum național și trecea peste un pod. Cu ajutorul imaginilor, poliţiştii au reuşit să îl identifice şi l-au chemat la audieri.


Bărbat filmat în timp ce conducea maşina cu bebeluşul pe volan. Pentru imprudenţa de care a dat dovadă, bărbatul riscă o amendă de până la 725 lei, echivalentul a cel puţin două scaune de bebeluşi.


Polițiștii au sesizat Protecţia Copilului, lucru ce i-ar putea aduce şoferului un dosar penal. Citeşte mai departe


Comentează știrea

Ionut B
11 mai 2022
Fraze repetitive

Citeste cineva articolele astea inainte sa le postati?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5332 secunde