BĂRBAT ÎMPUȘCAT ÎN PRIMĂRIA SARAIU / Cum s-a ajuns la focuri de armă. Ce spun polițiștii

608
BĂRBAT ÎMPUȘCAT ÎN PRIMĂRIA SARAIU / Cum s-a ajuns la focuri de armă. Ce spun polițiștii - politia1492066854-1492160787.jpg
Uz de armă la Saraiu, în ziua de 13.04.2017, orele 15:4. Ionașcu George Cristian de 29 ani din Hârșova a provocat distrugeri la geamurile clădirii Primăriei Comunei Saraiu și a amenințat cu acte de violență personalul angajat din cadrul instituției, inclusiv pe primar. 




Patrula de poliție în timp ce se deplasa spre fața locului, la aproximativ 300m de intersecția DN22A- DJ 223, pe marginea carosabilului, pe direcția de mers Saraiu-Hârșova, au observat staționat un auto Vw Passat, de culoare verde, TX5058AM, lângă care se aflau 3 persoane de sex bărbătesc, printre care și persoana menționată mai sus. În momentul legitimării, Ionașcu George Cristian a devenit violent și a început să amenințe lucrătorii de poliție, drept pentru care un agent de Politie l-a somat și a tras un foc de armă în plan vertical. 


Numitul Ionașcu George Cristian, aflat în stare de ebrietate s-a urcat în autotursim cu intenția de a pleca spre orașul Hârșova, iar lucrătorul de poliție a tras cel de-al doilea foc de armă înspre luneta autoturismului, moment în care cel în cauză a coborât și s-a îndreptat spre lucrătorul de poliție cu intenția vădită de a-l strânge de gât, iar lucrătorul de poliție a tras cel de- al treilea foc de armă în abdomenul agresorului. Cel în cauză a fost preluat de un echipaj al Ambulanței și transportat spre SCJU Constanța unde a fost diagnosticat cu plagă abdominală împușcată hipocondru stg, s-a intervenit chirurgical în prezent starea este stabilă. Ancheta preluată de Parchet.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3023 secunde