Bărbat reţinut pentru furt calificat şi distrugere! Poliţia Constanţa, precizări despre acest caz

320
Bărbat reţinut pentru furt calificat şi distrugere! Poliţia Constanţa, precizări despre acest caz - politia115235245931551093021-1683892725.jpg
La data de 11 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă – Compartimentul Investigații Criminale au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 47 de ani, bănuit de comiterea a 3 infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de tentativă la furt calificat și o infracțiune de distrugere.



Bărbatul este bănuit că ar fi comis infracțiunile respective în perioada aprilie – mai a.c., când ar fi sustras mai multe bunuri, persoane vătămate fiind mai multe societăți comerciale din județul Constanța.


Prejudiciul total este de peste 22.000 de lei.


La data de 11 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri cu valoare probatorie.
 

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanbța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere corespunzătoare., sub aspectul comiterii a 3 infracțiuni de furt calificat, o infracțiune de tentativă la furt calificat și o infracțiune de distrugere.


La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7047 secunde