Tupeu maxim la volan! Conduc chiar dacă sunt beți, drogați sau au permisul suspendat

216
Tupeu maxim la volan! Conduc chiar dacă sunt beți, drogați sau au permisul suspendat - whatsapp-image-20230423-at-10372-1682239944.jpeg

Articole de la același autor

Duminică, 23 aprilie a.c., în jurul orei 01.15, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism, pe șoseaua Negru Vodă din comuna Chirnogeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Două ore mai târziu (03.15), polițiști din cadrul poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru perioada în curs.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot duminică dimineață, în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină.

Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

De asemenea, sâmbătă, 22 aprilie a.c., în jurul orei 11.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Măceșului din satul Pietreni, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4312 secunde