Constanţa. Tânăr care traversa neregulamentar, la un pas să fie lovit de maşina Poliţiei. Mascaţii l-au atenţionat, însă gestul său a fost dus la extreme!

556
Constanţa. Tânăr care traversa neregulamentar, la un pas să fie lovit de maşina Poliţiei. Mascaţii l-au atenţionat, însă gestul său a fost dus la extreme! - sus1668107591-1678267526.jpg
Aseară, bulevardul Tomis din Constanţa a fost scena unei întâmplări care nu s-a terminat deloc bine pentru personajul principal, respectiv un tânăr care a traversat neregulamentar, exact când autospeciala Poliţiei trecea pe stradă. Somat fiind de mascaţii ce acţionau în zonă, tânărul a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost condus la secţie.


"La data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați, de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat, pe bulevardul Tomis, un bărbat, de 32 de ani, care traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala poliției. Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somațiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și i-a amenințat pe aceștia cu acte de violență, s-a procedat la imobilizarea și conducerea acesteia la sediul Secției 3 Poliție", spun oamenii legii.

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1292 secunde