Bebeluș de două luni, bătut crunt de mamă, cadru militar. Femeia, arestată. Copilul, internat de urgenţă

921
Bebeluș de două luni, bătut crunt de mamă, cadru militar. Femeia, arestată. Copilul, internat de urgenţă - smurdbaltatesti21710500005-1713432961.jpg

Articole de la același autor

O femeie, cadru militar, a fost arestată preventiv pentru că şi-ar fi bătut fetița de doar două luni. Bebelușul a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, iar medicii au stabilit ca are nevoie de 50 de zile de spitalizare, informează Observatornews.

În faţa procurorilor, femeia nu a recunoscut fapta. Aceasta urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă suferă de depresie postnatală.

Pe 11 aprilie, femeia a ajuns cu fetiţa și tatăl acesteia la Urgenţa Spitalului de Pediatrie din Ploieşti. Bebelușul nu avea urme vizibile, însă în urma examenelor medicale – RMN – s-au constatat mai multe fracturi. Micuța are nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale, iar expertiza medico-legală arată că ar fi fost lovită cu un corp contondent şi se exclude accidentarea acesteia.

Femeia a fost arestată preventiv. Aceasta este cadru militar activ şi lucrează la o unitate militară din Bucureşti din anul 2020.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9188 secunde