Beinur Nuredin, la un pas de libertate

974
După câteva luni de stat după gratii, Beinur Nuredin, presupusul interlop care ar fi controlat ani la rând afacerile de pe litoralul românesc, îndeosebi în zona Mangaliei, cerând taxe de protecție proprietarilor de hoteluri, terase și baruri, ar putea părăsi arestul.
Acest lucru va fi posibil doar dacă magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție vor respinge recursul declarat de procurori împotriva deciziei Curții de Apel București prin care s-a admis cererea lui Beinur de eliberare sub control judiciar.
Chiar dacă Beinur Nuredin va fi pus în libertate, el nu va avea voie să părăsească orașul de domiciliu, respectiv Mangalia, dar nici să ia legătura cu persoanele implicate în dosarul în care a fost arestat. Printre acestea se află polițistul Cristinel Nițoi, care a fost arestat și el în cauză, Gabriela Iacob, șefa Biroului Poliției Rutiere Mangalia, afaceristul Marian Mocea, cel care a făcut plângere împotriva lui Beinur pentru că a fost amenințat și șantajat.
Nuredin și alți cinci suspecți, inclusiv fratele său, Erchin, au fost arestați în luna octombrie 2010. Ei sunt acuzați, printre altele, de șantaj, instigare sau complicitate la șantaj, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, evaziune fiscală și delapidare. Ofițerul de poliție judiciară Cristinel Nițoi este învinuit de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor și favorizarea infractorului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2042 secunde