Boala de care suferea copilul de 13 ani mort în parc, lângă locul de joacă

261
Boala de care suferea copilul de 13 ani mort în parc, lângă locul de joacă - medicidelasalvarepilecarenusuntc-1697560730.jpg
Tragedie într-un parc din Capitală. Un băiat de 13 ani şi-a pierdut viaţa marți, în timp ce se juca împreună cu mai mulţi copii. Băiatul a căzut pur şi simplu din picioare. Deocamdată nu se cunosc motivele decesului, însă poliţiştii au deschis o anchetă.


Martorii povestesc că băiatul ar fi avut probleme de sănătate, era cardiac și depindea de niște pastile pe care le lua de fiecare dată. Seara trecută, după ce făcuse efort fizic, a plecat la magazinul cel mai apropiat pentru a-și lua o sticlă cu apă, cu care să ia pastilele. Nu a mai apucat, însă, pentru că a intrat în stop cardio-respirator.


Mai bine de o oră medicii de pe ambulanță au încercat să îl resusciteze pe băiatul de 13 ani. Nu au reușit, însă, să îi salveze viața. Părinții săi le-au mărturisit polițiștilor că cel mic suferea de o boală a ritmului cardiac, care provoacă bătăi tot mai rapide ale inimii. Celor ce suferă de această boală nu le este recomandat să facă efort fizic.


Părinţii băiatului spun că acesta suferea de sindromul de QT lung, o boală a ritmului cardiac, care provoacă bătăile rapide de inimă. Aceste bătăi rapide pot duce la leșin, atacuri, sau câteodată, când inima bate alert pentru o perioadă lungă de timp, poate duce la decesul neașteptat. Medicii nu recomandă efortul fizic.
Oamenii legii au deschis dosar penal de moarte suspectă. Nu există indicii, însă, din care reiese că a fost victima vreunei agresiuni. Trupul băiatului a fost transportat la IML pentru autopsie.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0149 secunde