Rompetrol oferă patru noi locuri de joacă pentru copii! Galerie FOTO

144

Articole de la același autor

Rompetrol a finalizat lucrările la patru locuri de joacă din municipiul Ploiești, pe str. Grigore Cantacuzino, str. Triumfului, str. Grivitei și str. Cameliei, și oferă comunității și copiilor o suprafață amenajată desfășurată de 1269 mp și numeroase echipamente de joacă de înaltă calitate."Copiii sunt beneficiari în multe dintre proiectele noastre, fie că vorbim de sănătate, educație sau inițiative sociale. Avem parteneriate cu licee și Universitatea din Ploiești, pentru programe de internship, învățământ dual sau echiparea unor laboratoare, pentru toți cei care își doresc o carieră în energie, dar, prin acest proiect recent finalizat ne adresăm și copiilor mai mici, oferindu-le spații de joacă moderne, la standarde înalte de calitate și siguranță." - Iskander Abdibaitov, Chief Officer Corporate Development, Rompetrol.

"Compania Rompetrol este pentru Municipiul Ploiești un partener de încredere, receptiv la cerințele comunității locale, orientat către proiecte importante, menite să modernizeze orașul nostru. Prin investițiile comune derulate, în cursul anului trecut, am reușit să dezvoltăm dimensiunea verde a Ploieștiului și să îmbunătățim gradul de confort urban. Contăm în continuare pe derularea acestui parteneriat și pe disponibilitatea companiei Rompetrol în susținerea unor inițiative majore, de interes comunitar. Afirm, și pe această cale, dorința de continuare și optimizare a relațiilor de colaborare pe care Primăria Municipiului Ploiești le derulează cu comunitatea locală de afaceri, în sensul implementării unor investiții și proiecte cu impact socio-economic, spre binele orașului nostru și al cetățenilor" a declarat Andrei Liviu Volosevici, primarul municipiului Ploiești.

Noile locuri de joacă respectă standardele de calitate și siguranță în vigoare, și toate echipamentele amplasate sunt certificate conform HG 435/2010. Bănci, tobogane, leagăne, balansoare și alte ansambluri de joacă plăcut colorate sunt instalate pe suprafețe pavate cu dale cauciucate elastice pentru siguranța sporită a utilizatorilor.

Investiția în acest proiect este de 788 mii lei și a fost realizată de Rominserv, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești și Asociația Dăruiește Aripi.

De asemenea în 2022, Rompetrol dă în folosința Primăriei Ploiești o clădire proprie, cu o suprafață de 730 mp, din strada Romană 98, ce va funcționa din toamna acestui an ca spațiu de creșă pentru îngrijirea a peste 70 de copii.

Tot în Ploiești Rompetrol va continua anul acesta acțiunile de împădurire, în sezoanele de primăvară și toamnă, în 2021 compania plantând peste 13.000 de puieți de diferite specii.

În județul Prahova, Rompetrol operează Rafinăria Vega, cea mai longevivă unitate locală, cu o experiență de peste 110 ani, ce a evoluat de la o unitate clasică de rafinare a petrolului într-un producător și furnizor de produse speciale obținute exclusiv din materiale semifabricate livrate de către rafinăria Petromidia, și opt stații de distribuție carburanți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3002 secunde