Borsetă furată recuperată de jandarmi la Vama Veche

236
Ieri, în jurul orei 16, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în localitatea Vama Veche a observat o persoană care a devenit agitată la vederea oamenilor legii și a încercat să ascundă o borsetă sub tricou. Având un comportament suspect, tânărul a fost oprit, legitimat și întrebat despre conținutul acesteia. Nu a putut să le spună jandarmilor ce lucruri se află în borsetă și nici nu și-a amintit unde a găsit-o. În interior se aflau, printre altele, un act de identitate pe numele Robert B., de 25 ani, din Constanța, două carduri de debit, un portofel în care se afla suma de 67 de lei, un mp3 player, două perechi chei imobil și un telefon Nokia.

După puțin timp, telefonul mobil a început să sune, unul dintre subofițeri a răspuns, s-a prezentat și a întrebat cu cine stă de vorbă. La telefon era chiar proprietarul care a declarat că este în concediu, stă la cort pe plajă și că i-au fost furate mai multe bunuri pe care le-a și descris. După aproximativ 10 minute, păgubitul a intrat în posesia bunurilor.

Lui Cornel I., de 34 de ani, din Mangalia, i-au fost întocmite actele premergătoare pentru fapta de furt și a fost condus la sediul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia pentru continuarea cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.339 secunde