Vreți să vă aflați starea de sănătate? Iată ce ofertă vă face Spitalul Privat Isis

300
Vreți să vă aflați starea de sănătate? Iată ce ofertă vă face Spitalul Privat Isis - 16augustisis-1345108224.jpg

Articole de la același autor

"Muncim în fiecare zi, stresul cotidian și caruselul problemelor ne fac să uitam de noi, iar când conștientizăm acest lucru ne dorim să o fi făcut mai devreme. Suntem mai atenți să nu întârziem la service pentru revizia autoturismului pe care îl conducem, dar ne neglijam pe noi înșine. Semnăm contracte Casco, dar nu facem uneori nimic pentru menținerea sănătății noastre și a siguranței familiei pe care o avem în grijă" - este semnalul de alarmă tras de medicii Spitalului Privat Isis.

Specialiștii acestei unități sanitare propun constănțenilor și nu numai să aloce măcar o zi din an sănătății lor și a copiilor lor. În acest sens, au creat pachete speciale de monitorizarea stării de sănătate, denumite "Ziua de sănătate".

"Analize de laborator, consultații medicale de specialitate, ecografii, servicii de radiologie și imagistică medicală îți sunt oferite de o echipă competentă, prin intermediul aparaturii medicale performante din cadrul Spitalului Privat Isis. Nu semnezi contract, nu îți asumi nicio obligație de tipul abonament lunar, îți faci doar o programare telefonic și vii la spital pentru o internare de zi, iar în câteva ore vei beneficia de servicii medicale complexe, pentru o profilaxie eficientă sau diagnosticare precoce a eventualelor probleme de sănătate, care poate nu s-au manifestat încă, dar care ar putea să-ți producă disconfort în viitorul apropiat", au afirmat reprezentanții Isis.

Pachetul pentru Junior (disponibil pentru copii 0-18 ani) - 500 lei

- Set de analize: Hemoleucograma completă, Calciu total, Calciu ionic, Uree serică, Creatinină, Acid uric, TGO, TGP, Sideremie, Magneziu seric, Fosfataza alcalina, Glicemie, Sumar de urina (urocultura inclus la nevoie), Exsudat nazal, Exsudat faringian, Coprocultura, Examen coproparazitologic

- Control pediatric

- Consultație ORL

- Consultație Oftalmologie ( la recomandarea medicului )

- Ecografie abdominală ( la recomandarea medicului )

- Dosar medical cu concluzii și recomandări în urma efectuării bilanțului de sănătate

- Card Benefisis 10% discount la servicii ulterioare

Pachetul pentru Ea - 600 lei

- Set de analize: Hemoleucogram acompletă, Calciu total, Calciu ionic, Creatinină, Glicemie, Acid uric, TGO, TGP, Colesterol, LDL Colesterol, HDL, Sideremie, Proteina C reactiva, VSH, Trigliceride, Uree serică, Magneziu seric, Sumar de urină ( urocultura inclus la nevoie)

- Consultație endocrinologie

- Consultație medicina internă

- Consultație ginecologică

- Ecografie mamară bilaterală/mamografie

- Ecografie abdominală

- Ecografie tiroidă

- EKG

- PAP Test și examen secreție

- Dosar medical cu concluzii și recomandări în urma efectuării bilanțului de sănătate

- Card Benefisis 10% discount la servicii ulterioare

Pachetul pentru El - 400 lei

- Set de analize: Hemoleucograma completă, Calciu total, Calciu ionic, Creatinina, Glicemie, Acid uric, TGO, TGP, Colesterol, LDL Colesterol (la nevoie), HDL la nevoie, Sideremie, Proteina C reactivă, VSH, Trigliceride, Uree serică, Magneziu seric, Sumar de urină (urocultura inclus la nevoie)

- Consultație medicina internă

- EKG

- Ecografie abdominală

- Dosar medical cu concluzii și recomandări în urma efectuării bilanțului de sănătate

- Card Benefisis 10% discount la servicii ulterioare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4433 secunde