Abonamentele ISIS te ajută să ai grijă în permanență de sănătatea ta

646
Abonamentele ISIS te ajută să ai grijă în permanență de sănătatea ta - isisclinicamedicalamaternitatefo-1342023569.jpg
Constănțenii care vor să se știe în siguranță la orice oră când vine vorba despre sănătatea lor pot beneficia acum de abonamente speciale de sănătate oferite de primul spital privat din municipiu, Centrul Medical Isis. Unitatea sani-tară privată lansează aceste abonamente în special pentru persoanele preocupate de asigurarea calității vieții personale și a celor dragi prin monitorizarea, menține-rea și ameliorarea propriei sănătăți. Pachetele de sănătate Benefisis cuprind consultații, investigații de laborator, spitalizare, dar și diverse reduceri de preț și pot fi achizi-ționate atât de persoanele fizice, cât și de cele juridice.

"Misiunea Isis este aceea de a oferi servicii medicale sigure, oferite de o echipă de medici specialiști și cadre medicale competente, disponibile, care își desfășoară activitatea în condiții impecabile, beneficiind de aparatură performantă de ultimă generație și utilizând proceduri de vârf", se arată într-un comunicat trimis de Spitalul Privat Isis.

Cei care se abonează pot be-neficia lunar de servicii medicale complexe, precum consultații în diverse specialități, investigații de laborator, radiologie și imagistică medicală, medicina muncii, spi-talizare de zi sau continuă și reduceri speciale aplicabile serviciilor medicale neincluse în abonamente. Tarifele încep de la 13 – 15 euro pe lună pentru o singură persoană și pot ajunge până la 50 de euro lunar pentru o familie cu doi copii. Dacă doriți să aflați mai multe informații despre tipurile de abonamente disponibile, puteți accesa pagina de internet www.isis-med.ro/abonamente sau vă puteți adresa recepției Spitalului Privat Isis, la numărul de telefon 0341/463.344.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1174 secunde