Spitalul de Urgență Constanța angajează asistenți medicali

759
Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța scoate la concurs șapte posturi vacante și temporar vacante de asistenți medicali sau infirmiere. Astfel, potrivit SCJU, sunt dispo-nibile două posturi vacante de asistent medical la secția de Hemodializă, patru posturi temporar vacante pentru un asistent medical la Unitatea de Primire Urgențe Adulți și pentru trei asistenți medicali la Secția de Obstetrică Ginecologie și un post de in-firmieră la secția de Neonatologie.

Cei interesați să se angajeze ca asistenți medicali trebuie să aibă diploma de absolvire a liceului sanitar, a școlii sanitare postliceale, a învățământului superior de trei ani în specialitate sau diploma de licență în specialitate. În schimb, pentru postul de infirmieră este nevoie DOAR de diploma de cel puțin opt clase.

Taxa de înscriere este de 20 de lei, iar dosarele pentru concurs se depun până pe 16 iulie, ora 15.00, la Serviciul RUNOS. Rezultatul selectării dosarelor admise se va afișa pe 17 iulie, iar contestațiile se pot depune până pe 18 iulie. În final, proba scrisă a concursului se va desfășura pe data de 19 iulie, la ora 10.00, urmând ca proba orală să aibă loc pe 20 iulie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9054 secunde