Braconier prins la pescuit pe lacul Oltina

491
Polițiștii de frontieră au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, în urma cărora au identificat trei bărbați care utilizau plase de pescuit fără a îndeplini condițiile legale.

Ieri, în jurul orei 10.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Tulcea au desfășurat acțiuni specifice pe raza localității Iazurile, în urma cărora au surprins doi bărbați, de 26 și 30 de ani, care dețineau cinci setci din fir textil și patru plase monofilament.

În aceeași zi, în jurul orei 22.30, polițiștii de frontieră de la Băneasa au surprins pe lacul Oltina un bărbat de 50 ani, care pescuia cu ajutorul a două plase monofilament.

Cele 11 plase, în lungime de 307 metri, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cantitatea de 10 kilograme pește găsită în respectivele plase a fost predată spre valorificare unor societăți comerciale de profil.

Cele trei persoane domiciliate pe raza județelor Tulcea și Constanța sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de nedeținere a licenței de pescuit comercial, deținere și utilizare a plaselor monofilament.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Referendum pe datorie
Pagina a fost generata in 0.9393 secunde