Braconieri și pește, în "plasele" polițiștilor de frontieră

197
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, în urma cărora au identificat doi bărbați care transportau șapte plase monofilament și aproximativ 130 kilograme de pește.

Ieri, polițiștii de frontieră de la Isaccea, județul Tulcea, au acționat în apropierea localității Niculițel, unde au verificat un Opel Astra condus de un bărbat de 66 ani, domiciliat în localitatea Somova.

În urma verificărilor a fost descoperită în interiorul autoturismului cantitatea de 71 kilograme de caras, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente justificative de proveniență și transport.

În aceeași zi, în jurul orei 10.00, polițiștii de frontieră din Tulcea au depistat în apropierea lacului Razelm un bărbat de 30 de ani, din localitatea Sălcioara, care transporta șapte plase monofilament și cantitatea de 58 kilograme pește din specii diferite.

Plasele, în lungime de aproximativ 270 metri, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cantitatea de pește, evaluată la 432 lei, a fost predată spre valorificare unor societăți comeriale de profil.

Persoanele în cauză sunt cercetate pentru braconaj. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Iunie 2012
Stire din Eveniment : Braconieri în plasa Gărzii de Coastă
Luni, 21 Mai 2012
Stire din Eveniment : Pe urmele braconierilor
Pagina a fost generata in 0.8611 secunde