Bulgar suspect de infecție, păstrat cu forța la spital! A trimis șapte persoane la carantină

466
Bulgar suspect de infecție, păstrat cu forța la spital! A trimis șapte persoane la carantină - ddd-1584560173.jpg

Articole recomandate

Marți seara, Secția 5 Poliție din Galați a fost sesizată, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că, la un hotel din municipiul Galați, o persoană se simte rău, acuzând simptome de gripă, relatează Digi 24. Un echipaj de poliție a mers la fața locului și a găsit un bărbat de 27 de ani, din Bulgaria, care a declarat că s-a cazat la hotel de puțin timp, venind din Republica Moldova. Ambulanța sosită la fața locului l-a transportat la Spitalul de Boli Infecțioase pentru investigații.

Astăzi, la ora 14.55, poliția a fost sesizată despre faptul că bulgarul a fugit din spital. Polițiștii au descoperit că pacientul a tăiat plasa de protecție de la geamul încăperii în care era izolat și a dispărut. După aproximativ 15 minute, l-au depistat la ieșirea din municipiul Galați, într-un microbuz care se îndrepta spre București. A fost transportat din nou la spital și, ulterior, polițiștii au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În urma incidentului, șapte persoane au fost internate într-un centru de carantină din Galați. Este vorba despre pasagerii și șoferul microbuzului în care s-a urcat bulgarul, în tentativa sa de a fugi din România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0388 secunde