Capcană pentru vitezomani pe Autostrada Soarelui

393
Zeci de șoferi care încălcau Codul Rutier au fost depistați de Secția de Poliție Autostrăzi cu ocazia controlului realizat, miercuri, pe Autostrada Soarelui.

Acțiunea s-a desfășurat pe o perioadă relativ scurtă, de doar patru ore, dar a fost de amploare; au participat 34 de polițiști cu mai multe aparate radar, așezate în sistem "cascadă". Trebuie menționat și că unul dintre aparate are un sistem de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor prin raze laser.

Și, cum era de așteptat, au fost mulți prinși pe picior greșit. Sau mai bine zis, cu piciorul înfipt în accelerație!

"Acțiunea s-a încheiat cu apli-carea a 78 de sancțiuni contravenționale, dintre care 40 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 18 pentru nerespectarea normelor care reglementează activitatea transporturilor rutiere de mărfuri și persoane. Valoarea sancțiunilor este de 31.500 de lei. Au fost reținute șase permise de conducere, pentru nerespectarea regimului de viteză, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a unui autovehicul ce prezenta defecțiuni tehnice grave", au afirmat reprezentanții Poliției Române.

Comparativ cu acțiunile similare organizate în perioada anterioară, oamenii legii au constatat o scădere semnificativă a numărului șoferilor vitezomani.

Reamintim că printre șoferii sancționați se numără și fiul primarului Constanței, Răducu Mazăre, acuzat că a condus un Jaguar cu peste 195 km/oră. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1898 secunde