Căști audio, în valoare de 70.000 lei dacă ar fi fost originale, depistate la Constanța

132
Căști audio, în valoare de 70.000 lei dacă ar fi fost originale, depistate la Constanța - img20220509wa0008-1652088461.jpg
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța - Sud Agigea, au descoperit în Portul Constanţa, într-un container sosit din China, 460 de căşti audio, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.
 

În data de 03.05.2022, o echipa comună formată din polițişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanta Sud Agigea a efectuat controlul fizic asupra unui container sosit din China, încărcat cu căşti audio, ce avea ca destinatar o societate comercială din Republica Moldova.


În urma verificărilor amănunţite s-a constatat faptul că în interiorul containerului se aflau 460 căşti audio, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, produse care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al titularului.

Bunurile în cauză, cu o valoare de aproximativ 70 mii lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.
 

Totodată, polițiştii de frontieră efectuează cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare urmând a fi luate masurile legale.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6072 secunde