Cât curaj să aibă! Tot mai mulți constănțeni, prinși la volan fără permis

246
3
Cât curaj să aibă! Tot mai mulți constănțeni, prinși la volan fără permis - lavolanfarapermis-1506618197.jpg

Articole de la același autor

Curajul de a călca în picioare legea, venit la pachet cu o inconștiență fără limite, face parte din peisajul traficului constănțean. Străzile din județ sunt pline de așa-ziși șoferi, care se urcă la volan, deși nu dețin permis de conducere. Pot confirma oamenii legii care, în fiecare zi se confruntă cu astfel de cazuri. 


Zilele trecute, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurale Constanța, Postul de Poliție Cumpăna, au tras pe dreapta un tânăr de 21 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe Șoseaua Constanței din localitatea Cumpăna, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


În aceeași zi, în jurul prânzului, s-a petrecut un scenariu identic. Polițiștii din cadrul Secției 8 Rurale Băneasa, Postul de Poliție Dobromir, au depistat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe strada Bisericii din localitatea Dobromir, deși acest drept nu îi aparținea, întrucât nu este posesor de carnet de șofer.


Ziua a început prost și pentru un alt bărbat, de 44 de ani, prins de polițiștii din cadrul Secției 6 Rurale Cernavodă, Postul de Poliție Seimeni, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pe strada Principală din localitate, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.


Pentru fapta lor, toți cei trei participanți la trafic s-au ales cu dosar penal.


Comentează știrea

mr. Anaconda
29 septembrie 2017
????

acesti nenorociti care conduc un autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, pe langa dosarul penal sa nu aibe nici dreptul de a mai sustine timp de 5 ani examen pentru obtinerea unui permis de conducere.

DODO
29 septembrie 2017
simplu !

citi si-au ispasit pedepsele chiar si dupa ce au facut si accidente ? Lege este doar trebuie aplicata strict Citi terbuie sa mai moara ca instantele sa fie ferme ?

Constantean
29 septembrie 2017
wooww

de ani de zile este asa cel putin in sate si ,comune------------,poate fii considerat sport national----.legea e prea blanda

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9663 secunde