Cât de competenți sunt procurorii constănțeni?

3857
6
Cât de competenți sunt procurorii constănțeni? - kovesibuna13195732141-1319580174.jpg

Procurorul general al României, Codruța Kovesi, a declarat, ieri, că se aștepta la o fermitate mai ridicată din partea procurorului în cazul alpinistului de la Constanța căruia i-a fost tăiată coarda de susținere în timp ce făcea lucrări de izolație a unui bloc.
"Am preluat acest dosar. I-a fost repartizat unui procuror de la Secția de urmărire penală și criminalistică. O să vedem dacă va dispune alte probe sau alte măsuri și să sperăm că va soluționa cu celeritate dosarul", a declarat Kovesi, jurnaliștilor pre-zenți la Ziua europeană a justiției civile.
Întrebată care a fost motivul pentru care s-a preluat acest caz la București, Kovesi a recunoscut că se aștepta la o fermitate mai ridicată din partea procurorului de caz, având în vedere gravitatea faptei.
"Personal, mă așteptam la fer-mitate ridicată din partea procu-rorului de caz, având în vedere gravitatea faptelor care se presu-pun că au fost comise. Unul din motivele pentru care acest dosar a fost preluat de la Constanța a fost și mediatizarea. Dar în subsidiar vă pot spune că și lipsa fermității de care a dat dovadă procurorul a fost unul din motivele care au dus la preluarea acestei cauze", a mai spus Kovesi.
Întâmplarea incredibilă s-a consumat, sâmbătă, la Constanța, când un locatar al unui bloc de pe strada Dezrobirii i-a tăiat coarda de susținere de care era ancorat unui tânăr care lucra la fațada blocului, pe motiv că acesta îi murdărea zidurile apartamentului. Tânărul a căzut de la o înălțime de aproximativ 15 metri și doar printr-o minune el mai este încă în viață.
Cu toate că bărbatul a comis această faptă cu intenție, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, care au preluat ancheta, au decis cercetarea în stare de libertate a individului. Ei au dispus doar măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile pe numele suspectului de comiterea infracțiunii de tentativă de omor.
Costel Stoian, de 58 de ani, din Constanța, a recunoscut cu nonșalanță în fața anchetatorilor că a tăiat coarda de susținere de care era ancorat Gligore Ilea, de 31 de ani, din Constanța, în timp ce acesta efectua lucrări de renovare la fațada unui bloc de pe strada Dezrobirii, pentru că i-a fost murdărită fațada apartamentului.



Comentează știrea

Ardeal plin de DobiBoci
26 octombrie 2011
O sluga

Sichetir,dacilea -madame Kovaseala!!!(sluga ordinara a bishnitzarului de la TroCoceni)...Va veni si vremea voastra(si a lu` morar)

cetatea
26 octombrie 2011
corupti

majoritatea procurorilor constanteni ssunt corupti. i+a cumparat mazare petoti

carpenter
26 octombrie 2011
parchetarii

procurorii si judecatorii din garda veche,facuti pe vremea lui ceasca,mai ales machedonii care intrau la facultate pe bani,sunt corupti pana in maduva oaselor. numara cineva machedonii din justitie,din garda financiara,din anaf ? de ce se duc ei acolo si nu pe santiere ?

metin cerchez
26 octombrie 2011
sa vada de averi de milioane euro-vile,masini ultim tip-afaceri cu kurzi au procurorii de la parchet de pe linga tribunal constanta-

incepind cu prim procuroro valentin stefan-vile, masin afaceri ilegale,iclusiv afcaeri in maia linga hotel royal si cu kurzi-dosar evaziune milioane euro la mall inchis cartier palas oierie pe str i c bratianu-cu dan tanase-droguri la sinaia,cu altii carora le da BANI IN BAR PTR AFCERI ILEGALE--TOEDOR NITA MASINI LUX ,VILA MILIOANE EURO IN CARTIER PRIMO-DIN SALRIUL DE LA STAT?DRAGOMIR -NAS PREFECT-DAR DNA ,SRI CSM II URMARESC ACUM

rex
26 octombrie 2011
miriapod

Ce este caracteristic la madam procuros sef: E-mail-urile spre anumiti asa zis ziaristi cu probe din dosarele anchetate si un comportament de "miriapod" in relatiile cu hidosul la trup si suflet, numit de supusi "ZEUS".

elena
24 august 2012
INCOMPETENTI POLITICICI

DA DOAMNA PROCUROR GENERAL,AVEM IN CONSTANTA PROCURORI POLITICI .CUM EXPLICATI AFIRMATIA --DUMNEZEU VA FACE DREPTATE /-AM FOST CU CAZUL FIULUI MEU LA DUMNEAVOASTRA IN AUDIENTA,NU ATI REZOLVAT NIMIC DIN PROMISIUNI. Cititi --De ce mor administratorii lui RAZVAN PETROVICI---ASA SE FAC CERCETARILE PENALE DE PROCURORI,ATUNCI CAND TREBUIE SA APERE MAFIA POLITICA. ASTA LE ESTE MAREA COMPETENTA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5595 secunde