Căutat în toată țara pentru dare de mită, șantaj și alte infracțiuni. L-ați văzut?

3035
2
Căutat în toată țara pentru dare de mită, șantaj și alte infracțiuni. L-ați văzut? - ghitaa-1483627324.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii efectuează activități pentru punerea în executare a unui mandat de arestare preventivă emis, astăzi, pe numele inculpatului Ghiță Sebastian Aurelian.


La data de 5 ianuarie a.c., Poliția Română a primit un mandat de arestare preventivă emis de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție, pe numele inculpatului Ghiță Sebastian Aurelian.


Conform mandatului, magistrații au dispus arestarea preventivă a celui în cauză, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, dare de mită, cumpărare de influență, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și șantaj.


Conform Codului de procedură penală, pentru localizarea și prinderea inculpatului Ghiță Sebastian Aurelian, a fost dispusă darea în urmărire a acestuia, activitate ce se desfășoară de polițiști, sub supravegherea procurorului competent.


Comentează știrea

cocos a lui trompita
6 ianuarie 2017
stat roman condus de justitia mafioata

Traiasca ghita

Desconsiderați / batjocoriți în propria țara
20 ianuarie 2017
Eliminați otrava din viața românilor, lipsa de iubire !

De când avem în fruntea țării un conducător, ca johanis kw, care este urmașul lui băsescu traian, treburile in țara noastră merg din rău, în mai rău și până când, nu-l veți SUSPENDA, scoate de la Cotroceni, pe neamțul ăsta, României are să-i meargă din rău, mai rău ! Ce aveți cu domnul Sebastian Ghiță ? Aveți, ce aveți pentru că a dat pe față multele nelegiuiri și averile acumulate de unii și alții, care lucrând la stat, au transformat statul în firmă privată, particulară ! Noi, oamenii am lucrat, dar veniturile noastre : salariile și pensiile sunt deeeeeeeestul de mici, ca să nu spunem, că sunt de batjocurăăăăăăă ! Numai unii, au muncit / muncesc ?! De ce unii oameni, nu de gândesc la semenii lor și se gândesc doar la ei, înșiși, sunt oameni fără Dumnezeu, așa se explică, lipsa lor de milă, fără să gândească, că omul, nu are multe vieți, ci doar una și nu constientizăm că, Dumnezeu, ne poate da ca să trăim mai mult pentru faptele bune, ori ne poate împuțina zilele pentru faptele rele !?! Cei care au făcut rele semenilor, ce au primit, exemplu : IROD, NERO, PILAT, HITLER, STALIN, LENIN, CEAUȘESCU......... și cum au sfârșit dacă despre ultimii mai știm, despre primii trei este necesar ca să citim, să ne documentăm pentru a afla despre viața și cum au sfârșit ?! Lăsați în pace pe domnul Sebastian Ghiță, că nu a făcut râu nimănui, ci a dat pe față multele nelegiuiri făcute de unii și alții ! Felicitări, succes domnului Sebastian Ghiță, că oamenii sunt de acord și se bucură, că oamenii află ce spune dumnealui !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4381 secunde