Horoscop

236
Horoscop - horoscop-1483627374.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai ajuns la capătul unei acțiuni la care ai muncit mult, în care ai investit enorm, dar iată că roadele se văd, sunt chiar acolo în fața ta. Sentimentul de satisfacție este profund și ești de-a dreptul mulțumit.

Taur: Te bucuri de popu-laritate pe oriunde mergi, pentru că ești primit cu brațele deschise, și de reala simpatie a tuturor celor care îți apar în cale. Ai norocul de a întâlni oameni veseli, tonici.

Gemeni: Dacă ai în preajma ta oameni care chiar țin la tine, care îți vor binele, care te plac așa cum ești, îți vei ameliora și tu imaginea de sine. Ai avea mult de câștigat la capitolul încredere.

Rac: Fiecare are ce e mai bun pentru el, deci fii sigur că și tu ai acum la dispoziție resursele cele mai potrivite. Undeva, acolo sus, parcă cineva le programează perfect pe toate, inclusiv viața ta!

Leu: Nimeni nu te întrece când vine vorba de creativitate, se știe ce minuni ies din mintea ta atunci când vrei, deci același lucru trebuie să faci și astăzi. Pune-ți talentele la treabă.

Fecioară: Ai o stare de bine de invidiat, ți se citește pe chip mulțumirea, liniștea, fericirea. Dacă ai păstra această stare de încântare pe mai departe, fii sigur că toate ar merge strună.

Balanță: Nu te încăpățâna s-o ții doar pe a ta, pentru că azi vin spre tine o mulțime de idei și informații noi, pe care merită să le adopți imediat. Fii flexibil, fii deschis la orice. S-ar putea să primești niște ponturi excelente.

Scorpion: Nu ai de ce să te temi, nici să te îndoiești, pentru că vine spre tine o abundență de idei și de soluții care te vor ajuta să treci peste toate ușor. Întotdeauna se poate mai mult și mai bine!

Săgetător: Ești inventiv, inspirat, deci pune la treabă aceste atuuri în slujba muncii pe care o prestezi, pentru că vei face cu un simț artistic de zile mari, ce poate atrage laude, admirație, complimente, renume, respect.

Capricorn: Dacă tot spui nu la tot ce nu e pe calapodul lucrurilor înrădăcinate deja în viața ta, s-ar putea să ratezi o ocazie benefică ție. Nu-ți bloca singur evoluția cu negații și refuzuri!

Vărsător: Iubirea nu e un covor presărat cu petale de trandafiri, ci mai vine și cu probe de încercare. Dacă te poți adapta ușor la situațiile care se ivesc în relație, dai șanse maxime acelei relații.

Pești: Treci printr-un mic hop, dar nu ești singur în această provocare. Cineva îți este alături și te va ajuta. Consideră acest impas ca pe o oportunitate de a învăța ceva nou.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 05 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Decembrie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 29 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3893 secunde