Horoscop

236
Horoscop - horoscop-1483360486.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nervozitatea care se ține de capul tău astăzi poate fi pusă pe seama oboselii din ultima perioadă. Ai rămas în urmă cu somnul, ceea ce nu este bine deloc. Ar fi bine să te odihnești mai mult în 2017.

Taur: Ai noroc că rudele sunt cu ochii pe tine. În sens contrar, ai lua cele mai proaste decizii. Ar trebui să te pui în valoare mai mult, pentru că doar așa ai putea avea succes în relații.

Gemeni: Curajul tău de a spune lucrurilor pe nume este un atu pe care mulți l-ar vrea. Pe de altă parte, uneori deranjezi prin faptul că ești prea tranșant. Dar nu te schimba, ești perfect așa.

Rac: Au trecut sărbătorile de Crăciun și de Anul Nou. În-cearcă să îți revii, pentru că altfel vei avea de suferit. Organismul tău este suprasolicitat din cauza mâncării. Nu uita nici de promisiunile pe care le-ai făcut.

Leu: Sportul este cel mai bun prieten al tău. Nu neapărat din nevoia de a slăbi după sărbători, ci de a te simți din nou plin de energie. A fost o perioadă grea, ce-i drept, dar acum gata, la treabă!

Fecioară: Nevoile tale sunt în strânsă legătură cu dorința de a fi liber. Te simți liber, dar asta nu îți dă dreptul să fii și neglijent. Mai ai de lucrat un pic la capitolul organizare. Ești cu capul în nori cât e ziua de lungă.

Balanță: Ai mii de planuri de rezervă, dar niciunul principal. Timpul te presează, așadar ar cam trebui să iei o decizie. Nici colabora-torii tăi nu sunt foarte fericiți să tot aștepte.

Scorpion: Ideile vin pe bandă rulantă și faci față cu brio tuturor provocărilor care apar pe parcursul zilei. Chiar dacă ai decis să fii mai detașat, nu îți stă în fire să nu te implici.

Săgetător: Cu banii o duci din ce în ce mai bine. Este o surpriză chiar și pentru tine. Dar, dacă vei continua să faci planuri ca până acum, și să te și ții de ele, așa vei fi mereu.

Capricorn: Ai luat marea decizie de a-ți schimba perspectiva de a privi lucrurile. Ai înțeles că uneori subiectivismul nu este cea mai bună soluție și că ar trebui să privești lucrurile per ansamblu.

Vărsător: Ai de dat un răspuns, dar îți este foarte greu să iei o decizie pe care să nu o regreți mai târziu. Ar fi indicat să ceri un sfat din partea unor persoane care au mai trecut prin probleme similare.

Pești: Dacă tu simți că anumite lucruri se pot rezolva doar de la sine, nu ai decât să aștepți miracolul. Sfatul nostru este să nu te lași la mâna destinului. Mai bine ia tu atitudine și schimbă situația în favoarea ta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Decembrie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 29 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 21 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5194 secunde