CĂUTATĂ PENTRU TERORISM ÎNCĂ DIN 2018! Rusoaică prinsă de Poliţia Română, printre refugiaţii ucraineni

413
CĂUTATĂ PENTRU TERORISM ÎNCĂ DIN 2018! Rusoaică prinsă de Poliţia Română, printre refugiaţii ucraineni - img-1647246284.jpg

Articole de la același autor

O rusoiacă dată în urmărire internaţională a fost prinsă în Vama Siret, printre refugiaţii ucraineni. Femeia e căutată de Rusia pentru că ar fi făcut parte dintr-o grupare armată ilegală fiind bănuită de acte teroriste. Tânăra nu era singură. Încerca să ajungă în Turcia alături de fiul ei, în vârstă de opt ani.



Amina Gerikhanova şi băiatul ei se aflau într-un autocar cu destinaţia Turcia, când au ajuns în Vama din Siret. Femeia de 36 de ani şi fiul ei s-au îmbarcat în Ucraina. La controlul documentelor, vameşii au descoperit cu stupoare că rusoiaca este dată în urmărire internaţională pentru că ar fi făcut parte dintr-o grupare teroristă, scrie observatornews.ro

Poliţia de Frontieră: Alerta era introdusă de către autoritățile din Germania din anul 2019. În urma celor constatate, femeia a fost predată Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava în vederea punerii în aplicare a măsurilor legale.

Rusoiaca a fost dată în urmărire de Interpol Moscova încă din 2018 în baza unui mandat de arestare emis de un tribunal din Groznâi, capitala Ceceniei.

Fiul tinerei este în grija asistenţilor sociali. Băiatul a ajuns într-un centru din Rădăuţi, unde sunt cazaţi şi copiii refugiaţi din Ucraina.




foto: observatornews.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8062 secunde