Caz incredibil! O femeie și-a găsit încuietoarea schimbată la casă, iar în locuință o familie necunoscută cu șase copii

272
2
Caz incredibil! O femeie și-a găsit încuietoarea schimbată la casă, iar în locuință o familie necunoscută cu șase copii - apartament-ocupat-abuziv-1710952636.jpg

Articole de la același autor

O femeie din București a descoperit că încuietoarea a fost schimbată, iar în casa ei se afla o familie cu șase copii. Poliția nu poate interveni fără un ordin judecătoresc.


Maria, proprietara apartamentului, a povestit pentru Digi 24: "Mi-au schimbat încuietoarea, mi-au decupat ușa și spun că au închiriat de la o noră. Eu nici nu am noră."


Maria, în vârstă de 65 de ani și pensionară, deține un apartament în sectorul 5 al Capitalei, locuit de fiul ei când se întoarce din străinătate. Săptămâna trecută, a mers să vadă dacă totul este în regulă și a fost șocată să descopere că încuietoarea fusese schimbată și că în casă se afla o femeie necunoscută cu șase copii.


"Cum am pipăit pe acolo, dau de găurile pe care le-au făcut pentru a schimba butucul. Spuneau că nu m-au văzut niciodată, ca și cum casa ar fi fost una în paragină. Căsuța mea era ca o floare, îngrijită cu tot strictul necesar. Ei acum au toate condițiile."


Femeia care s-a mutat în apartamentul pensionarei susține că stă cu chirie.


-Contract aveți?
-Nu se închiriază cu contract în ghetou!
-Cum ai putut să intri în casa mea?
Du-te, băi femeie! Cheamă executorul judecătoresc.


Vecin: Cam așa se procedează pe aici. Dacă nu ești acasă îți intră.


Poliția a fost chemată de urgență, dar familia nu a putut fi dată afară.


”S-au deplasat polițiști care au efectuat cercetări la fața locului. Cercetările sunt continuate de secția 18 sub supravegherea parchetului pentru infracțiunea de tulburare de posesie. În astfel de cazuri legea spune că o persoană poate fi evacutată doar cu ordin judecătoresc”, a declarat Crina Eșanu, purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei.


Cristian Ene, avocat:” Poliția nu poate evacua persoanele respective fără o hotărâre judecătorească de evacuare. Cererea de chemare în judecare poate dura câteva luni de zile și din hotărârea pronunțată de judecător, printr-un executor, se vor evacua persoanele de acolo. Pensionara a decis să vândă apartamentul, după ce va fi eliberat de cei care au intrat ilegal.”




Comentează știrea

Hotul
20 martie

Iti intra hotul in casa, vede ca e de toate : papa bine, o troscaneala si sa se odihneasca multa vreme. Vine autoritatea si stai hotule acolo, ca e legal cu judecata romaneasca. Proprietate privata : "intrare ilegala", de aia la altii cu pusca direct pai "asa e cadrul democratic acolo". Ceva o hartie, nimica nu se precizeaza ca prea e de "incredibil !!!". Maine o sa zica buna dreptate de judecata romaneasca, ca si daca iti intra in casa cu forta pai e normal pe minunata Romania !!! Practic prin extensie, unde ii place acolo sade ca "autoritatea" nu are competenta !!!

Fapte Primare
20 martie

La intretinere e inregistrat ? Cheltuielile sint altele. A platit ceva ? etc !!! Si de aici, imediat trebuia autoritatea !!! Poate ceva "foarte important" pastrat de proprietarul de buna credinta [ cufar cu bani, acte diverse ]. Pai cum asa ??? Sti hotul si "Traiasca Romania, Patria Hotilor !!!" ... e si hotie pe linga alte infractiuni complementare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5823 secunde