CAZ ŞOCANT! O elevă și-a înjunghiat un profesor, de faţă cu directoarea şi mama ei! Victima a intrat în operaţie

3845
CAZ ŞOCANT! O elevă și-a înjunghiat un profesor, de faţă cu directoarea şi mama ei! Victima a intrat în operaţie - smurd-1701082225.jpg

Articole de la același autor

Un caz incredibil a avut loc la Bihor, unde o elevă de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” din Oradea şi-a înjunghiat un pedagog cu un cuțit de tăiat porcul.

Potrivit unor surse din interiorul colegiului, citate de Bihon.ro, ar fi vorba de un pedagog de la internatul de noapte al liceului, iar agresoarea are doar 16 ani şi nu sunt clare motivele atacului.


Incidentul a avut loc luni dimineaţă, în jurul orei 9, în biroul directorului adjunct al liceului, unde eleva fusese chemată împreună cu mama sa, pentru că avea „probleme de comportament”.

Se pare că eleva fusese chemată la şcoală cu părinţii, pentru că a fost surprinsă de supraveghetor cu un băiat, noaptea trecută, în internat.

La întâlnire a fost invitat şi pedagogul de noapte, iar în timpul discuţiei, fata a scos un cuţit pe care l-a ţinut ascuns în palmă când a intrat în birou, şi l-a înjunghiat pe bărbat în zona toracelui, în partea dorsală, de faţă cu directoarea şi mama ei.

Între timp, dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor, citat de bihon.ro, a declarat că profesorul a intrat direct în sala de operație.

Directorul colegiului, Alina Cotca, a precizat pentru sursa citată că agresoarea este elevă „în clasa a X a profesională" şi este cazată în internatul liceului.


Un echipaj de la Serviciul Omoruri Bihor și un altul de la Medicină Legală fac cercetări la liceu pentru a vedea exact ce s-a întâmplat. Fata se află în custodia poliţiştilor.

Aceştia au deschis dosar penal pentru tentativă de omor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6187 secunde