Cazul Alexandrei din Caracal a ajuns la BBC. Ce a aflat lumea despre tragedie

607
Cazul Alexandrei din Caracal a ajuns la BBC. Ce a aflat lumea despre tragedie - ywuxmznlztgym2i3ndbjzmzjyze3mdvm-1564309596.jpg
Cazul Alexandrei a fost dezbătut și de presa strănă. Un reportaj despre reacția incredibil de lentă a autorităților române a fost prezentat la BBC.


Prezentator BBC: "Șeful poliției din România a fost demis după aparenta ucidere a unei adolescente, ale cărei apeluri repetate de urgență au rămas fără răspuns ore întregi. Fata de 15 ani a fost răpită miercuri, dar a reușit să sune de trei ori și să dea polițiștilor detalii despre locul unde este ținută. Familia spune că poliția nu a luat apelurile în serios, în timp ce poliția susține că a avut dificultăți în a o localiza."

Cazul șocant de la Caracal este tratat pe larg și de BBC. Încetineala cu care au acționat autoritățile i-au umplut nu doar pe membrii familiei ci și pe mulți români de indignare, arată jurnaliștii britanici.

Ajunși cu mare greutate la poarta presupusului criminal, polițiștii au irosit timpul așteptând o aprobare de care nu aveau nevoie.

Reporter BBC: "Fata a sunat la 112 de trei ori, spune mătușa acesteia, dar au ajuns după 19 ore. Atât le-a luat polițiștilor să intre în casa din Caracal a celui bănuit că a răpit-o, în ciuda apelurilor repetate în care a spus că a fost răpită și a dat detalii despre locul unde se află. Autoritățile susțin că poliția a localizat cu mare greutate apelurile, dar când au ajuns la proprietate au irosit 6 ore așteptând un mandat care nu era necesar."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3816 secunde