Ce a spus judecătorilor fostul cadru MAI care și-a împușcat soția?

394
Ce a spus judecătorilor fostul cadru MAI care și-a împușcat soția? - gheorghestroe21333039640-1340919186.jpg
Magistrații de la Tribunalul Constanța l-au audiat, ieri, pe Anton Gheorghe Stroe, fostul cadru MAI care și-a împușcat soția în cap, la sfârșitul lunii martie a.c. Femeia a murit la trei zile de la incident.
Ieri, în fața judecătorilor, Stroe a plâns de fiecare dată când venea vorba de soția lui. El a spus că pistolul l-a cumpărat pentru a se apăra de hoții care-i vânau proprietatea ridicată cu greu în localitatea Techirghiol. "Nu mi-am permis să angajez o firmă de pază sau să instalez sistem de alarmă, așa cum mi-au sugerat polițiștii, așa că am pus ban pe ban și am cumpărat o armă", le-a spus Stroe judecătorilor.
În seara presupusei crime, fostul polițist a spus că era confuz, somnoros, "am avut impresia că suntem atacați în acel moment de cineva", a povestit el.
Pentru că în seara respectivă, din povestirile lui Stroe, el fusese la un vecin să vadă un meci, după care susține că a venit acasă și s-a culcat, procurorul de ședință a sugerat, ieri, prin intermediul întrebărilor puse în instanță, că acesta nu ar fi venit acasă, așa cum a spus, în jurul orei 22, ci mult mai târziu, pe la ora 24, cu puțin înainte de a se întâmpla nenorocirea.
La termenul următor, din data de 3 septembrie, va fi audiată fiica inculpatului, dar și doi polițiști și un jandarm, care au ajuns imediat la locul faptei. De asemenea, și vecinul la care Stroe spune că a văzut meciul la tv va fi ascultat de judecători.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0391 secunde