Ce au depistat polițiștii de frontieră. 11 români, împiedicați să iasă din țară

148
Ce au depistat polițiștii de frontieră. 11 români, împiedicați să iasă din țară - politiadefrontiera-1475131013.jpg

Articole de la același autor

În ultimele 24 de ore, traficul de persoane și mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de peste 147.500 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât și pe cel de ieșire din țară și de aproximativ 43.800 treceri mijloace de transport.

În zonele de competență - punctele de trecere și "frontiera verde" - polițiștii de frontieră au constatat 53 fapte ilegale (19 infracțiuni și 34 contravenții) săvârșite atât de cetățeni români cât și străini. Valoarea amenzilor contravenționale aplicate se ridică la aproximativ 8.600 lei.

Potrivit reprezentanților Poliție de Frontieră, au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituții, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în țară), care depășeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 83.700 lei.

De asemenea, nu s-a permis intrarea în țară a 15 cetățeni străini, care nu îndeplineau condițiile prevăzute de lege și nu s-a permis ieșirea din România unui număr de 11 cetățeni români din diferite motive legale.

Reamintim că accesând aplicația on-line "Media timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internațional", la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, se pot vizualiza punctele de trecere a frontierei, care sunt marcate, în funcție de trafic și timpii de așteptare în culori diferite.

Timpii de așteptare sunt actualizați în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-și reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4467 secunde