Ce pățesc șoferii vehiculelor de peste 3,5 tone care trec pe podul de la Agigea

348
Ce pățesc șoferii vehiculelor de peste 3,5 tone care trec pe podul de la Agigea - podagigea18-1380613515.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) a restricționat accesul pe podul de la Agigea pentru autovehiculele care au masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Ceea ce înseamnă că nu au voie să treacă nici o mare parte dintre microbuzele de călători, de 16+1 sau 18+1 locuri, dar nici dubițele de transport marfă. 


Ce se întâmplă, însă, cu șoferii care încearcă să treacă? Ciprian Sobaru, șeful Serviciului Rutier Constanța, a declarat pentru "Cuget Liber" că șoferii riscă inclusiv să rămână fără permisul auto!


"Dacă șoferul este oprit după ce a trecut podul, primește două puncte de amendă și două puncte de penalizare. Însă, dacă este oprit de echipajul de poliție până la urcarea pe pod și i se pune în vedere că nu are voie să traverseze și, totuși, își continuă drumul, îi va fi ridicat permisul pentru nerespectarea indicațiilor polițistului", a precizat șeful Poliției Rutiere Constanța. În plus, pe lângă faptul că rămâne fără permis pentru 30 de zile, șoferii aceștia vor primi și o amendă din clasa a II-a, cuprinsă între 320 și 400 de lei. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6124 secunde