Ce trebuie să știți pentru alegerile locale de mâine

190
Ce trebuie să știți pentru alegerile locale de mâine - alegerilocale00335700-1465038324.jpg

Articole recomandate

Poliția Română a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de liniște și siguranță publică pe întreaga durată a desfășurării alegerilor locale.

Peste 800 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vor fi angrenați în misiuni, pentru buna desfășurare a procesului electoral și în total peste 1.500 de cadre ale Ministerului Afacerilor Interne din județul Constanța sunt la datorie în aceste zile.

Obiectivele urmărite de oamenii legii în cadrul acestori misiuni sunt paza secțiilor de votare, menținerea ordinii și siguranței publice, prevenirea unor evenimente negative, precum și aplicarea cu fermitate, corectitudine și echidistanță a prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii.

Polițiștii se vor afla în stradă pentru a asigura măsuri de ordine și liniște publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale în această perioadă.

De asemenea, pentru soluționarea solicitărilor și semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, vor acționa, conform competențelor, polițiști constituiți în echipe operative și de cercetare la fața locului.

Totodată, au fost stabilite și efective de rezervă formate din polițiștii și luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, care vor fi în permanență pregătite să acționeze, împreună cu structurile de jandarmi, dacă situația operativă o va impune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2043 secunde