Ce vă recomandă Poliția Rutieră Constanța pentru a nu fi implicați în accidente?

186
Ce vă recomandă Poliția Rutieră Constanța pentru a nu fi implicați în accidente? - actiunepilitiarutieraamenzi91323-1353495852.jpg

Având în vedere faptul că precipitațiile influențează negativ desfășurarea traficului rutier și pot favoriza producerea unor accidente rutiere grave, Poliția Rutieră Constanța recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să circule cu viteză redusă, să mărească distanța de siguranță în mers, să utilizeze luminile de întâlnire și să evite efectuarea manevrelor în trafic (depășiri, treceri de pe o bandă pe alta etc.) fără o temeinică asigurare.


În situația în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalți conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers.

De aceea, polițiștii recomandă ca luminile de întâlnire să fie folosite pe timpul zilei permanent, mai ales în condiții de vreme nefavorabilă.


Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric și numai după ce sunt siguri că intenția lor de a traversa a fost observată de către șoferi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : S-a urcat la volan, beat mort!
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Băuți la volan
Vineri, 16 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Prinși băuți la volan
Pagina a fost generata in 0.3642 secunde