Cele mai mari ţepe pe care le dau şoferii de Uber şi Bolt. E mai rău ca la taxi!

10206
1
Cele mai mari ţepe pe care le dau şoferii de Uber şi Bolt. E mai rău ca la taxi! - uber2-1670594884.jpg
Tot mai multe persoane sunt nemulțumite de serviciile oferite de șoferii de ride sharing care folosesc aplicațiile Uber sau Bolt, potrivit RomâniaTV


Uber și Bolt au fost, pentru mult timp, alternativele cele mai bune pentru persoanele care aveau nevoie să ajungă dintr-un loc în altul, la un preț cât se poate de accesibil. Acum, pe lângă faptul că prețurile au crescut semnificativ, șoferii au început să păcălească clienții, din diferite motive personale.


Iată prin ce a trecut Alexandra, o tânără care a povestit experiențele sale neplăcute cu șoferii de Uber sau Bolt, pe contul ei de TikTok.


„De multe ori mi-am luat țeapă și de la Bolt, și de la Uber. Nicio discriminare, pe ambele sunt oameni care trag țepe și vreau să vă povestesc și vouă. În primul rând ce am pățit cel mai des este ca șoferul să stea pe loc sau să plece în direcția opusă sau să se învârtă efectiv în cerc pe același străzi, până când dau eu cancel, pentru că ei nu vor să dea cancel și eu nu vreau să întârzii. Asta este situația pe care am înțeles că o întâmpină foarte multe persoane, cel puțin, aici în București.

Nu prea ai ce să faci dacă nu vrei să întârzii, mi s-a întâmplat de atât de multe ori să încerc să dau un mesaj, să sun să văd ce s-a întâmplat și să fiu ignorată, pentru că nu s-a întâmplat, de fapt, nimic”, povestește Alexandra.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2278 secunde