Centrul INFOTRAFIC. Circulația pe drumurile naționale, la revenirea din minivacanță

3276
Centrul INFOTRAFIC. Circulația pe drumurile naționale, la revenirea din minivacanță - valeaprahovei67684300632x4201681-1701586821.jpg

Articole de la același autor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui accident rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.  

 

Se circulă în general pe un carosabil uscat, izolat umed în județul Suceava, unde ceața reduce vizibilitatea în trafic pe DN 2 Suceava – Siret.

 

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitatea bună.

 

Pentru siguranța participanților la trafic, la revenirea din zonele unde au petrecut minivacanța de 1 Decembrie, recomandăm conducătorilor auto să ia în considerare următoarele sfaturi:

 

- creșterea distanței de siguranță între vehicule;

 

- evitarea depășirilor riscante, în special ale coloanelor de autovehicule;

 

- planificarea cu atenție a traseului de parcurs și folosirea unor rute alternative;

 

- manifestarea respectului față de ceilalți participanți la trafic, semnalizând orice intenție de schimbare a benzii de circulație sau a direcției, manevre ce vor fi efectuate doar după o asigurare corespunzătoare.

 

Pentru evitarea aglomerării DN 1 București - Ploiești - Brașov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

 

Brașov - DN 1A - Cheia - Ploiești - Autostrada A3 - București;

DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București;

DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.662 secunde