Centrul Infotrafic. Cum se circulă, în această dimineaţă, pe principalele drumuri ale ţării

173
Centrul Infotrafic. Cum se circulă, în această dimineaţă, pe principalele drumuri ale ţării - traficmasiniaglomeratie-1676876642.jpg
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, circulația rutieră este oprită pe DN 13C, între localitățile Cristur și Bisericani, la kilometrul 27, județul Harghita, după ce un pârâu local a ieșit din matcă și a inundat partea carosabilă. Se acționează cu utilaje pentru curățarea suprafeței de rulare și se estimează reluarea normală a traficului în 45-60 de minute.

Este semnalat polei, carosabilul fiind alunecos, pe DN 15, între loc. Toplița-Borsec, județul Harghita, dar și pe DN 12C, în loc. Lacu Roșu, județul Harghita. Se acționează cu utilaje care împrăștie material antiderapant.

Este semnalată ninsoare slabă în zona montană a județelor Brașov, Prahova și Vrancea, fără depuneri pe partea carosabilă, iar în județul Gorj, pe DN 67C, între km. 22 -34, stațiunea Rânca, zăpada este viscolită, fiind un strat de 1 cm de zăpadă pe carosabil. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie pe autostrăzile A2 București-Constanța, tronsonul kilometric 64 -212, A3 București-Ploiești, tronsonul kilometric 43 – 68 și A4 Ovidiu-Agigea, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt normale.

"Dacă partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceți considerabil viteza pentru a putea opri în condiții de siguranţă și nu bruscați comenzile autovehiculelor. Folosiți frâna de motor pentru încetinire! Nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule staționate și permiteți accesul utilajelor de deszăpezire!", anunţă Centrul InfoTrafic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4173 secunde