Situaţia traficului, în această dimineaţă. Cum se circulă şi unde sunt restricţii

171
Situaţia traficului, în această dimineaţă. Cum se circulă şi unde sunt restricţii - restrictiicirculatiebucurestiwee-1676272049.jpg
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.


Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, A4 Ovidiu – Agigea și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, fără precipitații și cu vizibilitate bună.


Este semnalată ceață, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județul Brașov.


Restricții de circulație ca urmare a lucrărilor la partea carosabilă:


Jud. Prahova, pe DN1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 99+050 de metri, în afara localității Breaza, pe sensul de mers către Ploiești, județul Prahova, se efectuează lucrări de reparații a carosabilului, întrucât terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de aproximativ 60 de metri. Din acest motiv, banda nr. 1 este restricționată până la remedierea situației.


Reamintim că, s-a închis circulația pentru o perioada de 30 de zile, pe autostrada A10, pe sensul Sebeș către Turda, între kilometrii 15+700 metri - 16+800 metri, cu devierea traficului prin breteaua 3 de la nodul rutier Alba Iulia Nord și revenirea pe autostrada pe breteaua 4, la km. 16+800 de metri. Restricția este impusă pentru efectuarea lucrărilor de forare și colectarea apelor subterane din zonă.


De asemenea, a fost restricționată circulația pe o cale pe DN 2A Lumina - Constanța, la kilometrul 196, pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a Podului Ovidiu. Traficul se va desfășura pe cealaltă cale, în ambele direcții, pe câte o bandă pe sens, restricțiile fiind menținute până la finalul lunii mai 2023.


Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, tronsonul kilometric 246+670 metri - 246+870 metri, în zona localității Boița, județul Sibiu, se efectuează lucrări de stabilizare taluz, pe sensul de mers către Sibiu. Circulația rutieră se desfășoară pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea, alternativ, prin semafoare. Se estimează finalizarea lucrărilor la sfârșitul lunii februarie 2023.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3199 secunde