Cetățean străin prins în flagrant în timp ce transporta aproximativ 4 kilograme de heroină

233
Cetățean străin prins în flagrant în timp ce transporta aproximativ 4 kilograme de heroină - perchezitiidiicot1024x603-1687448261.jpg
 Şoferul unui ansamblu rutier a fost arestat preventiv, după ce a fost prins în flagrant în timp ce transporta aproximativ 4 kilograme de heroină, a informat, joi, DIICOT.


„La data de 17 iunie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui cetăţean străin cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.


Măsura a fost dispusă după ce, la aceeași dată, bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce transporta aproximativ 4 kilograme de heroină provenind din Turcia, introduse pe teritoriul ţării ascunse în mai multe pachete.


Procurorii au mai ridicat de la bărbat 5.000 euro şi un telefon mobil.


La data de 18 iunie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile, informează DIICOT.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3564 secunde