Cinci ani de închisoare pentru un fals comisar al Gărzii Financiare

1693
Magistrații de la Judecătoria Medgidia au dispus condamnarea lui Marian Chiriac, de 41 de ani, din Năvodari, care s-a dat drept comisar al Gărzii Financiare și a înșelat mai multe persoane, la pedeapsa de cinci ani de închisoare. Magistrații l-au obligat pe individ și la plata de daune materiale celor 38 de persoane escrocate în sumă totală de 38.110 lei. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Tribunalul Constanța.
Totul a pornit în luna februarie, când o femeie, administrator în Cerna-vodă, a reclamat că a fost contactată telefonic de un bărbat care s-a prezentat ca fiind angajat la o institu-ție publică de control. Ea a mai spus oamenilor legii că individul i-a solicitat suma de 1.500 de lei pentru a nu primi "vizita" unui control fiscal din partea Gărzii Financiare pe care acesta ar fi reprezentat-o.
În urma reclamației, polițiștii au început cercetările, astfel că au făcut o percheziție la o locuință din Nă-vodari, unde locuia Marian Chiriac. La domiciliul acestuia, polițiștii au găsit mai multe telefoane mobile de la care bărbatul își contacta victimele, precum și mai multe carduri bancare în contul cărora erau trimise sumele de bani de la persoanele înșelate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5944 secunde