Prinși după ce vindeau casele unor bătrâni și dispăreau cu banii

2852
Prinși după ce vindeau casele unor bătrâni și dispăreau cu banii - 6e6d3a48505c9144377de6cf01dcfd23.jpg

Articole de la același autor

Patru escroci care se împrieteneau cu bătrânii, îi convingeau să-și vândă casele ca să-și cumpere altele mai ieftine iar apoi dispăreau cu banii și îi lăsau pe drumuri au ajuns, vineri, pe mâna polițiștilor.
Mioara Gheorghe, de 41 de ani, Nicoleta Ciobanu, de 39 de ani, ambele din Năvodari, Marin Urlea, de 52 de ani, din Constanța, și Dan Urlea, de 44 de ani, din Negru Vodă, au fost prezentați judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru înșelăciune.
Potrivit anchetatorilor, ei i-au convins pe Elisabeta Popa, de 65 de ani, și pe Marcel Ne-gulescu, de 57 de ani, din Năvodari, să își vândă garsoniera și să cumpere o casă în localitatea Lumina. Cei doi au acceptat oferta, le-au dat banii celor patru escroci să le cumpere casa, dar aceștia au fugit cu banii. Spre norocul lor, cei patru indivizi au fost prinși de oamenii legii.
Polițiștii spun că metoda după care își racolau victimele este destul de simplă. Cei patru escroci intrau în baruri, puneau ochii pe oameni vârstnici și se împrieteneau cu ei. La scurt timp, începeau să se viziteze, iar bătrânii căpătau încredere în ei. Indivizii le propuneau apoi să vândă locuințele și să își cumpere altele mai ieftine. Pensionarii îi considerau de bună credință și le dădeau acestora banii obținuți din tranzacție ca să le achiziționeze o altă locuință la un preț mai mic, însă escrocii, când se vedeau cu banii în buzunar, dispăreau. Anchetatorii au indicii că numărul celor înșelați este mult mai mare și fac cercetări în acest sens.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4427 secunde