Cine sunt cei implicați în DOSARUL CONTRABANDEI CU AUR din Turcia

935

Articole de la același autor

Tribunalul Alba a admis propunerea procurorilor DIICOT și a dispus arestarea preventivă, pentru 29 de zile, a 15 dintre inculpați. Este vorba despre Marcu Lăcrămioara Simona, Dull Gabriel, Sedat Balkan, Ciobanu Dumitru, Olteanu Victoraș, Costea Gheorghe, Petrache Ion Daniel, Ciobanu Marian, Sagcan Abdul Kadir, Birol Fakic, Jugăraru Marius, Senel Sertac, Niazi Mert, Marcu Ioan și Străuneanu Ioan. 


Alți 11 inculpați au primit obligația de a nu părăsi țara pentru o perioadă de 30 de zile. Aceștia sunt Roman Dumitru, Kosara Gheza, Ile George Alin, Zecheriu Radu, Siapte Tănase, Bagdasaryan Harutyun, Voina Mircea, Hrușcovschi George Gabriel, Noice Florin, Delcea Dennis Laurențiu și Ozdemir Ahmet. 


Inculpații prezentați Tribunalului Alba sunt atât cetățeni români cât și cetățeni turci din județele Constanța, Ialomița, Argeș, Timiș, Brașov, Alba, Arad, Oradea, Sibiu și Suceava. Se pare că "afacerea" a fost coordonată de Sedat Balkan, care deține o firmă de transport persoane, Vardar Turizm. Hotărârea Tribunalului Alba nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs în termen de 24 de ore de la pronunțare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.256 secunde