CNAIR: Facem apel la conducătorii auto să evite deplasările în zonele avertizate de meteorologi, sâmbătă şi duminică

368
CNAIR: Facem apel la conducătorii auto să evite deplasările în zonele avertizate de meteorologi, sâmbătă şi duminică - traficiarnapexels2-1700913802.jpeg

Articole de la același autor

Compania Naţională de Administrarea a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) atenţionează şoferii să evite deplasările, sâmbătă şi duminică, în zonele în care au fost emise avertizări Cod galben şi Cod portocaliu de precipitaţii şi viscol.

"Având în vedere avertizările transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) care anunţă în mai multe zone ale ţării cod galben şi portocaliu de precipitaţii şi viscol până duminică, 26.11.2023, ora 18:00, facem apel la conducătorii auto să evite deplasările în zonele vizate de aceste fenomene meteorologice", se menţionează în comunicatul CNAIR.

De asemenea, drumarii reamintesc şoferilor că este obligatoriu ca vehiculele care tranzitează zonele afectate de condiţiile meteorologice din această perioadă trebuie să fie echipate de iarnă. Potrivit sursei citate, în special autovehiculele grele trebuie să fie echipate cu lanţuri, deoarece există risc de accidente, dar şi de blocare a drumurilor, ceea ce îngreunează acţiunea utilajelor de deszăpezire.

"Facem apel la conducătorii auto ca înainte să plece la drum să verifice prognoza meteo şi atenţionările CNAIR şi ale poliţiei rutiere", precizează compania de drumuri în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7278 secunde