Coliziune între două TIR-uri, soldată cu decesul unuia dintre șoferi

259
Șoferul unui autocamion încărcat cu cherestea a murit, ieri, într-un accident rutier petrecut în județul Constanța, în care a mai fost implicat un alt autotren.
Potrivit anchetatorilor, cele două autotrenuri s-au ciocnit în jurul orei 7,00, pe DN 22C Constanța - Cernavodă, pe raza localității Mircea Vodă. Din primele cercetări a reieșit că șoferul unuia dintre autocamioane, care se deplasa spre Constanța, Dumitru Craiu, în vârstă de 25 de ani, din București, a pierdut la un moment dat controlul direcției, a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal cel de-al doilea camion, încărcat cu cherestea. La volanul acestuia se afla George Mihail Voicu, de 31 de ani, din Argeș, care se îndrepta spre Cernavodă.
În urma impactului deosebit de puternic, Voicu a murit pe loc, în timp ce Dumitru Craiu a fost grav rănit.
Pentru scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate ale TIR-ului a fost necesară intervenția unui echipaj de la descarcerare, pompierii încercând mai bine de două ore să ajute victima. Aceasta a fost transportată, în stare gravă, cu un echipaj SMURD, la Spitalul Municipal din Medgidia, unde a primit îngrijiri medicale.
Circulația rutieră în zonă a fost blocată mai bine de jumătate de oră, până când drumul a fost curățat de cheresteaua care se împrăștiase pe carosabil și cele două TIR-uri au fost scoase în afara șoselei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6613 secunde