Condamnat la închisoare pentru înșelăciune

616
1
Condamnat la închisoare pentru înșelăciune - puscarie-1415036200.jpg

Articole de la același autor

Administratorul unei firme din Cernavodă a fost condamnat la închisoare și la plata unei amenzi penale, pentru că a emis o filă cec către o firmă cu care făcea afaceri. 
Potrivit oamenilor legii, în 2010, Marian George Gherasim, administrator al unei firme din Cernavodă a emis o filă cec în valoare de aproximativ 83.000 de lei, fără a avea disponibil în cont. De asemenea, inculpatul ar fi completat fila cec cu o dată falsă.
Judecătoria Medgidia l-a condamnat la patru ani și zece luni de închisoare cu executare, dar și la plata unei amenzi penale de 2.400 de lei, pentru înșelăciune. Decizia nu este definitivă, ci poate fi contestată la instanța superioară.


Comentează știrea

mari
4 noiembrie 2014
Ocazie!

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiati imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2136 secunde