Condiții noi pentru polițiștii care vor să le fie decontat transportul

283
Condiții noi pentru polițiștii care vor  să le fie decontat transportul - protestpolitisti10cot40544600-1345667428.jpg
Autoritățile intenționează să modifice condițiile privind decontarea transportului pentru polițiști și pentru elevii sau studenții din instituțiile de învățământ pentru formarea polițiștilor. Astfel, un proiect de lege pentru modificarea Hotărârii de Guvern 1292/2003 a fost postat pe pagina web a Ministerului Administrației și Internelor.

Potrivit legislației în vigoare, chel-tuielile cu transportul efectuate de un polițist sunt decontate doar dacă sunt realizate cu autoturismul proprietate personală. Proiectul legisla-tiv aflat în dezbatere propune să fie decontate transporturile realizate cu orice autoturism deținut legal, cu orice titlu - leasing, procură notarială.

"Totodată, se creează premisele ca și polițiștii împuterniciți să îndeplinească funcții într-o altă unitate decât cea din care fac parte, situată într-o altă localitate decât cea de domiciliu, precum și polițiștii numiți în prima funcție într-o altă localitate decât cea de domiciliu, cărora nu li se pot asigura locuințe să poată beneficia de decontarea cheltuielilor de transport, dus și întors, în contul unităților din care fac parte și în situațiile în care se deplasează, la și de la locul de muncă, pe o distanță de 5-70 km", se mai precizează în nota de fundamentare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3775 secunde