Conducere nouă la Inspectoratul de Jandarmi Constanța. Generalul de brigadă Ferencz Daniel Mihai a trecut în rezervă

5641
Conducere nouă la Inspectoratul de Jandarmi Constanța. Generalul de brigadă Ferencz Daniel Mihai a trecut în rezervă - conducere-noua-jandarmeria-const-1715260776.jpg

Articole de la același autor

La sediul unității Inspectoratului de Jandarmi Constanța s-a desfășurat joi, 9 mai, un moment solemn și emoționant, și anume, festivitatea de predare-primire a comenzii inspectoratului.


Colonel Rădulescu Leontin a preluat comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, ca urmare a trecerii în rezervă a domnului general de brigadă Ferencz Daniel Mihai, cel care a condus unitatea în ultimii 5 ani.


Evenimentul s-a desfășurat în prezența generalului Mitu Leontin, șef direcție Ordine și Siguranță Publică, desemnat Prim adjunct al inspectorului general și Șef al Statului Major al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, a unei comisii de specialitate alcătuită din cadre ale mai multor unități ale Jandarmeriei și cu participarea unor cadre ale unității noastre.


“Colonel Rădulescu Leontin a îndeplinit pe parcursul carierei sale militare diverse funcții de execuție și de conducere în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, ultima dintre acestea fiind cea de prim adjunct al inspectorului șef”, se arată în documentul Jandarmeriei Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5563 secunde