Jandarmeria Constanţa trage linie: „Anul 2023 a reprezentat o perioadă de provocări continue”

281
Jandarmeria Constanţa trage linie: „Anul 2023 a reprezentat o perioadă de provocări continue” - x-jandarmeria-constanta-1706266904.jpeg

Articole de la același autor

În cursul zilei de 23 ianuarie, a avut loc evaluarea activității desfășurate de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa în anul 2023.


Activitatea a fost prezentată de către inspectorul şef, general de brigadă FERENCZ Daniel Mihai, care a sintetizat provocările profesionale, aspectele pozitive şi dificultăţile din activitatea desfăşurată în perioada de referință, precum și proiectele ce urmează a fi realizate în perioada următoare.


La evaluarea activităţii au participat colonelul Trăşcălie Lucian, adjunct al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, precum și cadre cu funcţii de conducere din cadrul unităţii.


„Pentru Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanţa, anul 2023 a reprezentat o perioadă de provocări continue şi adaptare acţional - instituţională, determinată de dinamica operativă deosebit de complexă din raza de competență. De-a lungul anului 2023 s-a avut în vedere permanent identificarea tuturor vulnerabilităţilor şi factorilor de risc, dinamizarea şi optimizarea dispozitivelor adoptate în funcţie de situaţia operativă existentă precum şi cooperarea eficientă cu celelalte structuri din componenţa Ministerului Afacerilor Interne cu competenţe în domeniul ordinii şi siguranţei publice, în scopul asigurării misiunii prioritare a jandarmeriei - siguranţa cetăţenilor - misiune îndeplinită pe tot parcursul anului care a trecut. Le mulţumim tuturor cetățenilor și partenerilor instituţionali pentru sprijinul acordat şi pentru colaborarea cu instituţia noastră în scopul menţinerii unui climat de linişte, siguranţă şi ordine publică în judeţul Constanţa!”, susţin reprezentanţii Jandarmeriei Constanţa.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4092 secunde